Het bestuur van as-Salaamah wal’Adaalah

Nourdeen Wildeman

Voorzitter, oprichter

Sinds zijn bekering tot de islam in december 2007 heeft Nourdeen zich op diverse manieren ingezet voor de Nederlandse Islamitische gemeenschap. Hij is de oprichter van de MoskeeWijzer, geeft lezingen in moskeeën en fungeert als debatleider of gastheer op diverse islamitische en/of maatschappelijke bijeenkomsten. Naast zijn maandelijkse bijdrage aan Engelstalige website OnIslam.net schrijft Nourdeen opiniestukken die zijn gepubliceerd in de Volkskrant, Joop, The Post Online, WijBlijvenhier en anderen.

Als voorzitter van Stichting as-Salaamah wal’Adaalah zet Nourdeen zich ook op internationaal vlak in voor het welzijn van de Islamitische gemeenschap.

Nourdeen is geboren in 1983, is getrouwd en heeft geen kinderen.

Jeroen Hendriks

Secretaris

In het voorjaar van 2009 bekeerde Jeroen zich tot de Islam, na een reis door Marokko. In de periode 2010 en 2011 is hij nauw betrokken geweest bij Moslim Media en de krant Moslim Vandaag. In zijn dagelijks werk is Jeroen onafhankelijk organisatie adviseur voor grote multinationals en leidt hij internationale veranderprojecten bij deze klanten.

Jeroen is geboren in 1971, is getrouwd en heeft geen kinderen.

 

Sherwin Wiese

Penningmeester

Sinds ramadan 2010 is Sherwin binnen de islamitische gemeenschap ook bekend als Adam. Hij heeft in het verleden een bestuurdersrol gehad in meerdere stichtingen en is vandaag de dag onderdeel van de Jongerencommissie moskee El Tawheed. Dat hij ook een element mag zijn van as-Salaamah wal’Adaalah ziet hij als een voorrecht. Hij ziet het als een kans om op een andere manier een bijdrage te mogen leveren aan de wereld en vooral voor de islamitische gemeenschap.

Sherwin is geboren in 1988, is getrouwd en heeft geen kinderen.